Leuke grappige T-shirts - Slabbetjes - Rompertjes - Schorten - Kussentjes

Bel ons op: 06 - 51 26 81 28

FAQ's

 

Veel gestelde vragen van klanten.

 

 

 

 

 

 • Zijn jullie producten eerlijk geproduceerd? Ja we werken alleen met producten die eerlijk en humaan zijn geproduceerd, en we zullen dit altijd blijven onderzoeken.
 • Waarom staat er een logo op mijn shirt? - Uw shirt is het onze reclame, door dat we een klein logo onder de grap plaatsen kunnen we besparen op advertentie kosten en kunnen u daarom u deze prijs kwaliteits verhouding bieden. Want wees eerlijk, die kwaliteit die u nu in huis heeft kan natuurlijk normaal nooit voor die prijs.
 • Welke kwaliteit kan ik verwachten? - Al onze shirts zijn van een uitmuntende zware kwaliteit en van het merk Fruit of the Loom (tenzij er modellen zijn die niet in hun collectie voorkomen wijken we uit naar andere maar even zo goede shirts of producten).
 • Hoelang heb ik garantie? - Er is sowieso de wettelijke 8 dagen omruil garantie, verder garanderen we een leuk en uniek maar vooral goed en eerlijk product. Als er onverhoopt iets mis is met uw aankoop horen we dit graag. We zullen elk geval zeer serieus nemen en het beschadigde product ondewerpen aan grondige inspectie ook zullen we dit op fabricage fouten controleren, elk geval zullen we daarom ook individueel moeten bekijken en oplossen.                                                                                                                             
 • Waarom zijn sommige shirts duurder?- Dit komt omdat bepaalde opdukken meer werk en tijd kosten om geproduceerd te worden, bijvoorbeeld een meerkleuren opdruk.
 • Waarom leveren jullie zulke goeie kwaliteit voor zo belachelijk weinig geld?- We bieden u deze kwaliteit omdat we u als tevreden klant willen hebben en houden, buiten dat is het onze reclame wat u draagt.
 • Wie bedenkt die grappige dingen allemaal?- De meeste grappen en grollen zijn uit het brein van de schrijver en dichter Ronald Gresnich zelf en zijn dus ook automatisch auteursrechtelijk beschermd. We bieden u ook de mogelijkheid mee te denken met de grappen en grollen op de producten, u krijgt als hij daadwerkelijk in de collectie komt dan natuurlijk een naamsvermelding op de site en een leuke attentie.
 • Kan het zijn dat jullie T-shirt grappen gebruiken die al bestaan? Dit is uitgesloten, we zullen altijd orgineel en uniek te blijven, dit doordat we alles zelf bedenken en produceren, dus mocht je onverhoopt een grap tegen komen op andere websites, is dit hoogstwaarschijnlijk één van onze grappen, en heb je daar te maken met een copycat, die ook niet de garantie bied die wij bieden. We geloven niet in puur toeval dat ze de zelfde grappen hebben bedacht. Koop dus bij oorspronkelijke bedenker (Gresnich) en krijg altijd een uniek en vooral eerlijk en gegarandeerd goed product. 
 • Mag ik jullie teksten gebruiken. Nee in principe niet! Wel bied ik de mogelijkheid om hier een afspraak over te maken. Neem eerst contact met me op, voor je teksten van me gebruikt. Dit om problemen te voorkomen en een claim van me te krijgen voor het gebruiken van mijn tekst/product idee/gedicht/beeld/grap zonder mijn toestemming. Het auteursrecht is van toepassing op al onze teksten en grappen
 • Werken jullie alleen met Fruit of the loom producten? Meestal wel, maar het kan voorkomen dat we moeten uitwijken naar andere merken omdat het Fruit of the Loom product er niet meer is. Wel krijgt u dan een alternatief die even zo goed is. We zullen namelijk altijd onze kwaliteitsgarantie willen waarborgen.
 • © Gresnich 2023