Leuke grappige T-shirts - Slabbetjes - Rompertjes - Schorten - Kussentjes

Bel ons op: 06 - 51 26 81 28

Verzending

 

Bestel op werkdagen voor 14:00 uw shirt, dan heeft u het shirt hoogstwaarschijnlijk de volgende werkdag nog in huis.

Als u op vrijdag vóór 14:00 besteld, wordt deze 90 % van de keren nog op zaterdag bij u geleverd. Bestellingen die later in het weekend zijn geplaatst, worden maandag geproduceerd en dinsdag verzonden. In 90% van de gevallen is dit woensdag bij de klant in huis. Garanderen kunnen we dit helaas niet, we zijn namelijk wel afhankelijk van Postnl. Dus, hopelijk heeft u er begrip voor als het iets later wordt. Wij hebben er alles aan gedaan u bestelling op tijd te verzenden. 

Heeft u nog vragen?  Bel ons dan gerust. We zijn tussen 09:00 en 21:00 bereikbaar op telefoonnummer  06 51 26 81 28 

Afhalen van uw bestelling is ook een mogelijkheid, dit wel graag eerst in overleg!

 

Uw bestelde producten zullen zo snel mogelijk worden verzonden. Mogelijk al binnen 48 uur. Natuurlijk zijn we wel afhankelijk van Post nl Voor 14:00 uur besteld de volgende dag in huis is ons streven. Het kan voor komen de levering langer duurt dan normaal. Dit zullen wij altijd proberen te voorkomen, mocht u shirt een vertraging hebben, nemen wij contact met u op. Dit doen we telefonisch, vandaar dat u telefoonnummer belangrijk is om in te vullen bij het afrekentraject. Kort samengevat, Gresnich zal er voor zorgen dat de bestelling zo snel mogelijk op uw deurmat ligt. De kosten voor de verzending zijn afhankelijk van de gekochte producten, deze kosten worden duidelijk zichtbaar aan het eind van het afrekentraject wat u hebt doorlopen. We handeren 5,95 EUR. verzend en verpakkingskosten per bestelling.

We kunnen ook zelf bezorgen voor uitzonderlijke spoed gevallen. Dit brengt wel behoorlijke kosten met zich mee. Maar, we zijn er gek genoeg voor. Ook dit in overleg en van te voren dienen deze transport kosten  betaald te worden.