Verzending

 

Bestel, op werkdagen voor 14:00 uw shirt, dan heeft u het shirt, hoogstwaarschijnlijk de volgende werkdag nog in huis. Vrijdag tot 14:00 besteld, deze wordt 90 % van de keren nog op zaterdag nog geleverd. 

We zijn natuurlijk wel afhankelijk van Postnl, dus hopelijk heeft u  begrip als het later wordt. Wij hebben er alles aan gedaan u bestelling optijd te verzenden. 

Heeft u nog vragen?  Bel mij dan gerust: 0651268128 van 09:00 tot 21:00 bereikbaar 

Afhalen van uw bestelling is ook een mogelijkheid, dit wel graag eerst in overleg!

 

Uw bestelde producten zullen zo snel mogelijk worden verzonden. Mogelijk al binnen 48 uur. Natuurlijk zijn we wel afhankelijk van Post nl Voor 14:00 uur besteld de volgende dag in huis is ons streven. Het kan voor komen de levering langer duurt dan normaal. Dit zullen wij altijd proberen te voorkomen, mocht u shirt een vertraging hebben, nemen wij contact met u op. Dit doen we telefonisch, vandaar dat u telefoonnummer belangrijk is om in te vullen bij het afrekentraject. Kort samengevat, Gresnich zal er voor zorgen dat de bestelling zo snel mogelijk op uw deurmat ligt. De kosten voor de verzending zijn afhankelijk van de gekochte producten, deze kosten worden duidelijk zichtbaar aan het eind van het afrekentraject wat u hebt doorlopen. We handeren 5,95 EUR. verzend en verpakkingskosten per bestelling.